GreenLife

Het GreenLife concept is een Levensfilosofie waarin de Natuur centraal staat.

Het is de basis van de huidige ‘Groene Revolutie’ (The Green Flow’). Denk daarbij aan de ‘Flower Power’ beweging, Love, Peace & Happiness, GreenPeace, Bio-dynamische voeding, Vegan Food en de huidige milieuactivisten. De mens gaat steeds meer begrijpen hoe belangrijk het is om zich met de Natuur te verbinden. Oude volkeren over de hele wereld begrepen dat al heel zuiver en hielden allerlei rituelen en culturele bijeenkomsten voor ‘Moeder Natuur’. Tegenwoordig geloven wij in ‘techniek en snelheid’ en vergeten wij het belang van de Natuur voor ons streven naar een gezond, succesvol en gelukkig leven.

Purple Garden biedt in 2023 een aantal spirituele groei- en ontwikkelingsprogramma’s aan om jouw te helpen om ‘Gewoon JeZelf terug te vinden en te Zijn’. Alleen op deze wijze kun je het beste uit jezelf halen en jouw leven meer kwaliteit geven.

Wij geloven dat ‘Permanente Onthaasting’ momenteel een belangrijke overlevingsstrategie is, die ons via simpele stappen kan helpen om  een gezond, succesvol  en gelukkig leven te bereiken. In korte modulen van 2 – 3 maanden kun je leren hoe je de juiste keuzes moet maken om te bereiken wat je wilt! De modulen worden op maat aangeboden.

Noteer alvast de volgende programma’s;

1. Haast je  Langzaam; vele mensen vinden het moeilijk om te geloven dat vertraging van de Tijd (Slow) kwalitatief meer voordelen biedt dan snelheid. Onze voorouders zeiden altijd ’slaap er een nacht overheen’ (en neem morgen dan een belangrijke beslissing.) Een schildpad ziet onderweg meer dan een haas. De tijd heelt alle wonden. Velen zijn deze oude wijsheden vergeten.

2. Jouw Hartstocht (ontdek jezelf in 7 stappen/stairs; wat maakt jouw uniek, sterk etc.).

3. Belief 2 Achieve (de kracht van geloven/placebo).

4. Back 2 Nature (de kracht van de Natuur).

5. ‘t PraotHoes (thema-bijeenkomsten/communicatietrainingen).

Met behulp van deze programma’s leer je bewuster en gezonder leven, ga je beter met stress om, ben je baas over jouw eigen tijd, communiceer je beter en heb je een harmonieuzer sociaal leven.

Meer info over deze programma’s volgt binnenkort. Je kunt je alvast aanmelden voor deelname.

Haast je Langzaam!

PAP ziet gezonde oplossingen en staat voor je klaar!

Neem gerust contact met ons op.