1). Met welke problemen kan ik bij u terecht?

U kunt bij ons terecht met alle problemen waar u persoonlijk last van heeft. Lees verder onze producten.

2). Wordt u behandeling altijd door de zorgverzekeraar vergoed?

De zorgverzekeraar vergoedt 8 sessies per jaar (basiszorg). Als u een aanvullende verzekering voor psychologische zorg heeft, krijgt u nog extra sessies vergoed. Voor meer informatie hierover, neem dan snel contact op met uw zorgverzekeraar.

3). Wat houdt psychologisch onderzoek in?

In ons psychologisch onderzoek gaan we samen met u op zoek naar de oorzaken van uw persoonlijke problemen. Vervolgens zoeken we ook samen naar oplossingen, die u gemakkelijk zelf kunt toepassen. We maken daarbij ook gebruik van psychologische tests, vragenlijsten en allerlei andere hulpbronnen. Lees verder onze producten en www.psynip.nl.

4). Moet een psycholoog zich aan bepaalde regels houden?

Ja, psychologen moeten zich aan hun beroepscode houden. Als je Gz-psycholoog en/of NIP-psycholoog bent, sta je geregistreerd bij de BIG en het NIP. Zie www.psynip.nl.

5). Wat is mediation?

Mediation is een speciale manier van het oplossen van problemen (conflicten). Wij werken  samen aan het oplossen van uw problemen (conflicten). Zie verder www.nmi-mediation.nl.

6). Wat doet een mediator?

Hij voert gesprekken met beide partijen en zorgt dat ze weer samen aan een oplossing van hun probleem (conflict) werken.

Haast je Langzaam!